یوسف سلطان
محفلین
لو 22 ایتھے تاں رونق لگی پیی آ
جی آیاں نوںاسی اواں گ جی کیؤں نی جی
لو 22 ایتھے تاں رونق لگی پیی آ
جی آیاں نوںاسی اواں گ جی کیؤں نی جی
ایس واری کی کی بنایا جے ؟ایہہ پچھوبئی کیہ کیہ پکان توں رہ گیا اے۔: بچیاں لئی سکولے لے جان آسطے کچھ شامی "لُکا"کے رکھے نیں جیہڑے کل پرسوں تیکر مک جان گے۔ لحیم لئی تھوڑا جیہا گوشت بھُن کے رکھیا میرے ویہلے ہون دی اُڈیک پیا کردا اے۔ نیانیاں دے امتحان نہ ہوندے تے ایہہ دوجی واری لحیم بنان دا کم وی مُک جانا سی۔
پلاؤ،بریانی، تِکے،چپل کباب،شامی کباب،لحیم،کلیجی،سری پائے،چانپاں،نرگسی کوفتے،سادہ کوفتے،اوجھڑی،نمکین گوشت،ساگ گوشت،۔۔لو جی گوشت مُک گیا۔
ہلا۔پلاؤ،کڑاہی،سیخ کباب،چپل کباب،شامی کباب،اوجھڑی،سادہ کوفتے،کلیجی،دال گوشت،۔۔۔ہلے رہندا اے۔
نرگسی تے ہوندے نیں۔۔۔۔ہلا۔
رنگین کوفتے وی ہوندے نیں ؟
نرگسینرگسی تے ہوندے نیں۔۔۔۔
ایہناں وچ ابلے انڈے ہوندے نیں۔نرگسی
ہلا مینوں نہیں پتا۔ اناں اچ کی نویکلا ہوندا اے ؟